Aeril Zafril Akan Dedah Siapa Dan Tujuan Sebenar 'Mereka'SELEPAS mengetahui kisahnya dan aktres Wawa Zainal dipaparkan secara eksklusif menerusi akhbar sisipan Berita Harian, Bipop, hari ini, Aeril Zafril terus menulis di laman Twitternya seakan memberi bayangan akan menjawab segala dakwaan tersebut di kemudian hari.

BACA :  AERIL ZAFRIL & WAWA ZAINAL SUDAH NIKAH 4 FEBRUARI, DAPAT CAHAYA MATA 24 OGOS (4 GAMBAR)

Aeril menyatakan dia akan mendedahkan siapa dan apa tujuan sebenar ‘mereka’ berhubung artikel tersebut.

Namun tidak dapat dipastikan siapa ‘mereka’ yang dimaksudkan oleh Aeril.

Aeril dan Wawa dikatakan sudah bernikah Februari lalu malah telah pun menimang cahaya mata lelaki pada 24 Ogos lalu.

Adalah lebih baik sekiranya Aeril dan Wawa tampil ke depan menjelaskan perkara yang sebenar berhubung kisah ‘perkahwinan’ di antara mereka ini sebelum lebih banyak mulut-mulut orang luar berkata yang tidak baik mengenai kedua-duanya.


Pasangan ini dikatakan mula rapat selepas membintangi filem 99 Kali Rindu terbitan Metrowealth yang menggandingkan mereka sebagai hero dan heroin bagi naskhah tersebut.-mynewshub

Posting Komentar

  1. Kenapalah Aeril dan Wawa nak sorok benda yg baik. Mereka pon mmg sepadan. Apa2 pun tahniah.

    BalasHapus
  2. Kalau benda baik.. Janganlah sorokkan.. Eloklah dihebohkan..
    Congratulation for the baby...
    Love you two... :)
    such a perfect couple..

    BalasHapus
  3. but nikah bln 2 dpt baby bln 8? ermmmm

    BalasHapus
  4. dok men teka teki knp? bosan btol lahh...cuba berterus trang....ssh sgt ke?

    BalasHapus
  5. apa susah gi ar wakil wartawan kt Sabah tu skodeng umah Wawa..tul ke idok ada baby kt situ...

    BalasHapus
  6. jangan sibuk nak jaga tepi kain orang..itu personel life dia..daripada kita sangka bukan2 dan mndatangkan fitnah..buat dosa saja...

    BalasHapus
  7. ala...munkin mse mngandung 7 bln dh brslin kot...maybe..

    BalasHapus
  8. jgn nk kate mcam2 la..urus kn hal kite dlu...bru sibuk hal org...

    BalasHapus
  9. Ketiga-tiga anak saya juga 7 bulan juga ( tempoh kandungan ), al-maklum. Semua nak keluar awal. Alhamdulillah: berat normal dan sihat juga. Walaupun baby prem tetapi tetap juga cergas sehingga kini. Doakan yang baik-baik lah. Semoga berbahagia.

    BalasHapus
  10. gosip sbb nme dh naik...de je yg dengki tue

    BalasHapus
  11. gossip mmg mainan dunia seni, sekiranya berlaku spt ini adalah lebih baik anda tampilkan diri dari anda bersembunyi. tiada gunanya anda diam membatu setelah artikel ni keluar, misterinya kini kemana hilangnya Wawa Zainal, ada mengatakan dia pulang ke kampung sebelom ramadhan & tidak pulang2 ke Metrowealth utk menyambung kerjanya..

    BalasHapus
  12. mengapa harus sorok benda bak bgini?
    jika mahu info pasal ekonomi islam boleh visit http://gilerkentangworld.blogspot.com

    BalasHapus
  13. betul ke tp ada orng ckp wawa zainal gugurkan kandungan di cheras, klinik swasta india... tidak pasti akan kejadian....saya pula pernah melihat wawa zainal life depan mata di sekitar petaling jaya berjubah dan bertudung labuh bulan puasa lepas seakan menyorok perut...jika benar mereka berkahwin pada bulan ogos bukankah itu bulan syawal?maaf, bukan nak menyibuk tapi mereka kan public figure....jadi semua perlu tahu keadaan sebenarnya dan kenapa hingga kini mereka tidak menjelma dan mbawa anak mereka

    BalasHapus
  14. kalau tiada gossip, bukan dunia artis namanye........walau bagaimana pun, jangan beri ruang untuk peminat menyangka yang negatif........biar lah setulus gelas..... jgn buat peminat buat andaian sendiri.....klu sudah nikah namun sisuami menidakkan ikatan ini.......sudah menjadi dosa.....n hukum nye....tanye lah ustad yg lebih ariff.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Neeza...where had u been for so long?

      Hapus

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top