Luahan Perasaan Sedih Dari Amy Search | Berikut ialah kata-kata luahan perasaan Amy Search untuk tatapan anda:-

Ada yg menanti kepulangan atau panggilan seorng yg di kasihi dari pagi Syawal hingga berakhir nya Syawal.

Walau pun sepi namun doa tetap di himpun hingga mati dn kemaafan tetap di beri…. KASIH IBU BAWA KE SYURGA,,, ”KASIH AYAH BERGALANG NYAWA,,, KASIHI LAH AYAH IBU KAMU SEPERTI MANA MEREKA SANGAT MENYAYANGI KAMU”

Malah Amy juga dilihat turut sama membalas komen daripada peminat-peminatnya. Antara kata-kata lain yang dikeluarkan oleh Amy ialah:-

Bkn wang yg di ntikn tpi permata hati yg ingin di peluk, cium dn memaafi dosa walau sebesar dunia
Sebab itu lah Allah jdi Syawal itu utk memaafi dn menikmati @melisahusna @mama_illa dn menuju pelayaran yg lebih baik utk hari esok kerna kite hidup utk hari esok bkn smlm. Sedangkn hari ini lebih baik dari smlm. Kejayaan hari ini kerna doa ayah dn ibu. Berbesar hati lah menempuh dugaan tnda kesyukuran. Ape perlu nya kite berkecil hati sedangkn ibuayah yg teratas di hati. Di kala mereka pergi baru kite mengerti.
Kamu menolak lawaan ibu mu utk mnjaga mu tpi dgn bangga kamu kata pda mereka kamu sendirian tiada siapa di sisi mu. Maka bertmbah parah luka nya

Semoga hubungan Amy Search dan Nabila Huda akan pulih seperti biasa secepat mungkin. Janganlah bermasam muka. Hidup ini bukan lama.

Entah bila kita akan dipanggil olehNya.

Hubungan anak dan ayah, pulihkanlah segera.

Sama-sama lah kita doakan mereka berdua. –Beautifulnara

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top