Rebecca Nur Islam Bergaduh Di FFM25 | Kedua-dua nama ini tidaklah popular mana. Kalau Rebecca tue kenallah sebab banyak kontroversi sebelum ini. Yang si Fauzi Al-Qadri ini memang langsung  tak sedar pun kewujudannya. Tup-tup mereka berdua dilaporkan bergaduh ketika bertemu di FFM25.
Berkata menerusi Berita Harian hari ini, Rebecca memaklumkan yang Fauzi menunjukkan penumbuk kepadanya ketika satu majlis pelancaran produk kecantikan selepas FFM25. Untuk makluman, Rebecca dan Fauzi menjadi kawan selepas diperkenalkan oleh seorang rakan. Kata Rebecca:-
Sewaktu kami masih berkawan, saya tidak pernah berkiranya dengannya termasuklah wang ringgit. Saya bukan jenis kaki gaduh sama ada dengan rakan artis atau media tapi saya tak tahu kenapa dia sakit hati dengan saya. Kalau dia nak glamour sekali pun, bukan ini caranya. Dia sudah lama berlakon tapi kurang dikenali ramai. Saya sendiri mengambil masa 10 tahun untuk berada di kedudukan sekarang dan saya mencapai dengan usaha sendiri.

Sementara itu Fauzi pula berkata yang pergaduhan antara mereka terjadi di parti selepas FFM25 berakhir. Menurut Fauzi, Rebecca menarik tangannya sambil menuding jari dan menuduh dirinya menjadi penghasut hubungan antara Rebecca dan rakan mereka yang lain. Kata Fauzi:-
Cara dia menegur saya menampakkan dia tidak profesional untuk berbincang secara baik. Ketika itu saya juga berasa bengang dengan sikapnya tetapi saya masih bertenang dan tidak mahu buat kecoh. Selepas insiden itu, dia ada menghantar SMS pada saya minggu lalu tapi selepas saya bersama seorang rakan saya membalas SMS itu, dia kemudian terus berdiam diri.
Tak tahu apa punca sebenar pergaduhan Rebecca dan Fauzi ini. Namun begitu, daripada si Rebecca nie bergaduh, lebih baiklah tumpukan perhatian kepada anak yang baru lahir. Menghabiskan beras je gaduh-gaduh nie. Memang la dapat publisiti tapi publisiti murahan yang membuatkan orang lebih menyampah. Tak gitu?

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top