Biar Betul : Wanita Ini Berkahwin Dengan Seekor Babi Hutan | Seorang wanita yang dikenali sebagai Mary Cooper, 29, telah bertindak pelik apabila saya membuat babi hitam sebagai suami untuk membenarkan babi untuk tidur di atas katilnya. Babi telah dinamakan Dinky.

Mary bekerja sebagai guru muzik di sekolah, kata dia jatuh cinta dengan babi hitam pada pandangan pertama, sebelum bertindak untuk mengahwininya.
“Saya membeli babi tahun lepas. Dinky babi adalah lucu dan menghiburkan,” katanya.

Di samping babi hitam, Maria juga mempunyai 16 lain haiwan peliharaanya. Dinky adalah haiwan yang paling disayangi apa begitu bersedia untuk tidur dengan katil.



Posting Komentar

  1. first oyeahh :P

    BalasHapus
  2. tahniahhhhhhhhhhhhhh

    *kannnnnnn suke sngt

    BalasHapus
  3. Haha ..gilerrr kaw ..

    BalasHapus
  4. muka pun cam ****,baik jugak ko makan tu ****

    BalasHapus
  5. Nkkan perhatian..sedih btl minah neh

    BalasHapus
  6. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasHapus
  7. Nt rupa ank xtaw ikut sape erkkk. .ikut mak ker, ikut bpk.. ...mmmm ...alahai. ...

    BalasHapus
  8. bgosss...cantek mcm mke babi tu :D

    BalasHapus
  9. sedap kot pepek kene hisap dgn babi. sampai memancut-mancut.

    BalasHapus
  10. Cian babi!! ^_^

    BalasHapus
  11. Orang kapir memang mcm tu. Pemikiran tahap khinzir.

    BalasHapus
  12. Aku x rase dia perempuan,,,bdn dia ketol2,,takot je,,,

    BalasHapus
  13. cuba tengok gambar last sekali, tak akan anda semua tidak rasa muskil,cuba tengok dekat tangan perempuan itu, ade masl tapi, muka perempuan,cua lah berpikiran pajang itu cuma edit sahaja,sebernanya yang pegang babi itu ada lah lelaki,cuma edit sekasar gambar perempuan sahaja

    BalasHapus
  14. barang babi tu besar...tu dia nk ke babi....selera pelik perempuan tu...

    BalasHapus

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top