Sharifah Sakinah Tidak Pernah Mengakui Kesilapannya  | Orang perempuan kalau bergaduh sesama mereka, memang dasyat sungguh. Kalau tak bertegur sapa berbulan-bulan itu adalah perkara biasa. Nak mengaku kesalahan dan minta maaf lagilah satu perkara yang mustahil. Agaknya itulah yang terjadi di antara Julia Ziegler dan Sharifah Sakinah ini.
Beberapa minggu lepas, Sharifah Sakinah ada mengeluarkan kenyataan yang hubungannya dengan Julia Ziegler telah pulih. Namun nampak gayannya itu hanya mimpi belaka. Julia Ziegler masih tidak memaafkan Sharifah Sakinah kerana Sharifah Sakinah masih belum mengakui kesilapannya. Kata Julia:-
Saya tahu dia ingin berbaik dan sudah bercakap dengan beberapa orang artis serta rakan dalam industri bahawa dia ingin meminta maaf dengan saya tapi kenapa tidak berjumpa saya terus. Sekalipun dia sudah meminta maaf secara peribadi saya tetap tidak akan berkawan rapat dengannya semula kerana saya sudah serik dengan apa yang telah terjadi selama ini. Dia tidak perlu beri kenyataan kepada media bahawa kami sudah berbaik, walhal dia yang memulakan perkara ini dan tidak pernah mengakui kesilapannya.
Nampak gaya macam kedua-duanya taknak bertolak ansur. Tak apalah. Masing-masing pun tengah muda. Darah panas lagi. Semoga suatu hari nanti kematangan akan muncul dalam diri mereka sekaligus kemaafan akan dipinta dan diberi. Tak gitu? Info asal Mstar Online.

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top