KANGAR : Seorang wanita yang baru melahirkan anak kedua cedera parah dibelasah suaminya yang berang selepas mengesyaki isterinya itu curang ketika pulang berpantang di sebuah rumah sewa di Kampung Repoh di sini.

Semasa kejadian pada pukul 5 pagi Sabtu lalu, wanita berusia 27 tahun itu teruk dibelasah menggunakan kerusi, lesung batu, bingkai gambar dan turut dikelar dengan pisau.


Tindakan si suami berusia 40 tahun yang bekerja kontrak di Kuala Lumpur itu menyebabkan isterinya mengalami lebam dan luka di mata serta mulut selain luka dikelar di belakang badan sehingga terpaksa dirawat di Hospital Tuanku Fauziah (HTZ) di sini.

Rahsia kecurangan isterinya terbongkar semasa si suami menziarah dua anaknya termasuk bayi yang berusia 40 hari pada cuti hujung minggu di rumah sewa mereka.

Ketua Polis Daerah Kangar, Superintendan Abdul Rahman Mohd. Noordin (gambar kecil) berkata, berang dengan kehadiran orang ketiga di rumahnya itu, suspek bertindak menyerang isterinya dengan pelbagai objek sementara motosikal jenis Modenas Kriss dan pakaian milik isterinya itu dibakar.-kosmo

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top