Assalamualaikum,lagi kes hilang.Malam tadi admin mendapat email ditempat kerja berkenaan seorang pelajar berumur 11 tahun yang disyaki hilang pada 12/01/2013 bersamaan hari sabtu lebih kurang pukul 2.30pm di Tesco Bukit Beruntung ketika ke tandas.

Jadi atas dasar ingin membantu keluarga mangsa,memang admin berhasrat untuk publish kan berkenaan hal ini kepada kengkawan di rangkaian media sosial mahupun media blogging kerana diantara kita sendiri tahu,boleh dikatakan disemua tempat kat Malaysia sekarang boleh melayari internet.Lagipun dengan kecanggihan gadget-gadget yang timbul,semakin cepat sesuatu informasi sampai ke hujung jari kita.Tup tup pagi ini lihat kat kosmo sudah keluar berita tentang kes ini.Admin mohon kerjasama anda semua untuk sebarkan berita ini tidak kisah di FB,Blog atau lain-lain medium.Semoga usaha kecil dari kita dapat balasan dariNYa.amin.

Berikut adalah berita yang ditulis oleh kosmo.


TERATAI dan kekasihnya Muhamad Shahril dicari sebab menghilangkan diri daripada keluarga masing-masing sejak seminggu lalu.

HULU SELANGOR – Seorang budak perempuan berusia 11 tahun yang dipercayai dilarikan kekasihnya ketika sedang menjamu selera bersama datuk dan neneknya di sebuah medan selera di pasar raya Tesco dekat Bukit Sentosa di sini Sabtu lalu masih belum lagi ditemui.

Teratai Kamilia Mohd. Hafiza, 11, dipercayai dilarikan oleh kekasihnya yang dikenali sebagai Muhamad Shahril Imran Muhd. Mudrika, 17, pada pukul 2.30 petang.

Mengikut maklumat keluarga mangsa, Teratai sebelum ini pernah menghilangkan diri selama sehari bersama lelaki sama tetapi pulang semula ke rumah selepas dipujuk oleh keluarganya.

Timbalan Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Deputi Superintendan Zulkepli Bedin berkata, budak perempuan dan kekasihnya itu didakwa mengenali satu sama lain ketika bermain satu permainan atas talian kira-kira tiga bulan lalu.

Bagaimanapun, menurut beliau, apabila hubungan mangsa dan kekasihnya yang tinggal di Kota Warisan, Sepang diketahui keluarga mangsa, keluarga budak perempuan itu melarang mangsa berjumpa kekasihnya itu.

Dalam tempoh perhubungan itu, kekasih Teratai didakwa pernah menghantar sebentuk cincin kepada mangsa dengan hasrat untuk mengikat tali pertunangan dan seterusnya menjalinkan hubungan yang lebih serius.-kosmo

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top