Tahniah kepada pasangan Norman Hakim dan Memey Suhaiza kerana bakal menimang cahaya mata lelaki setelah Memey membuat pemeriksaan doktor baru-baru ini.

Norman Hakim adalah insan paling teruja dan tidak sabar apabila mengetahui dia bakal melahirkan anak lelaki apabila diberitahu oleh isterinya yang kini hamil 7 bulan setelah melansungkan perkahwin pada 24 September tahun lalu.


Menurut Memey suaminya memang sudah lama memendam hasrat untuk menimang seorang lagi anak lelaki lagi selepas mendapat anak lelaki sulungnya bersama bekas isteri. Anak sulungnya bersama Abby iaitu Mohamed Danish Hakim, sudah pun mencapai umur 8 tahun dan sangat rapat dengan Norman bahkan  bersama Memey.

“Abang Norman adalah insan paling teruja sekali apabila doktor memberitahu kami bakal mendapat anak lelaki selain anak-anak yang tidak sabar untuk bertemu dengan adik baaru mereka,” ujarnya menerusi mStar Online.

Memey yang dijangkakan bakal melahirkan bayi sulungnya pada Februari depan dan sudah pun merancang untuk melahirkan bayi tersebut di Hospital Kohilal, Taman Melawati iaitu hospital yang sama dimana tempat kelahiran anak-anak tirinya sebelum ini.

Menurut Memey lagi, tempoh berpantang akan di jalani di Kuala Lumpur dan ibu Memey sendiri akan menjaganya sepanjang tempoh berpantang.

Sementara itu, Norman telah pun membuat persiapan bagi bakal bayi lelaki mereka dan telah memilih beberapa nama yang sesuai untuk anak yang bakal lahir ini.-mstar online

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top