Itu Hak Saya Untuk Seksi | Pelik juga sebenarnya dengan Siti Fazurina ini. Bukan apa, semasa majlis pernikahannya dengan Mohamad Hykal Zulkifli, Fazurina nampak berseri bertudung litup. Tup-tup di majlis persandinganya, Fazurina mengenakan pakaian pengantin yang agak seksi dan menampakkan rambutnya.


Bercakap kepada portal GUA untuk menerangkan hal ini, Fazurina berkata yang dia memang sudah lama merancang untuk memakai turban di hari persandingannya. Kata Fazurina:-
Kalau boleh saya tak nak isu ini diperbesarkan. Memang saya pakai turban ketika itu dan saya dah rancang nak pakai turban dari awal lagi untuk majlis resepsi. Cuma di saat-saat akhir saya mengambil keputusan untuk menampakkan sebahagian ‘fringe’ saya. Mengenai baju pula, saya memang nak pakai baju itu dan kalau diikutkan, dari jauh baju itu memang tak nampak jarang.

Menjelaskan lagi, Fazurina berkata yang dia melakukan apa yang dia sukai dan tidak mempedulikan kata-kata orang sekeliling.
Walau bagaimanapun, jika orang rasa saya salah, saya minta maaf. Namun, saya sendiri suka benda itu, jadi sebab itu saya buat. Apa yang penting, apa saja saya rasa suka dan buat saya rasa puas, saya akan buat. Saya tak ambil peduli dengan apa yang orang akan cakap. Saya buat tak tahu saja dan bagi saya, lebih baik kita jaga diri masing-masing.
Bagi Fazurina, biarlah Allah sahaja yang menilai dirinya dan bukannya manusia. Fazurina berkata yang hak untuk tampil seksi adalah hak buat dirinya. Kata Fazurina:-
Saya agak rimas bila isu ini diperbesarkan. Jika ada pihak yang nak mencari kesalahan saya, saya tak kisah kerana bagi saya, kesilapan saya, Allah yang nilai, bukannya manusia. Jika saya nak seksi, itu hak saya
Hmmmmmm…. Jangan lepas ini hilang tudung sepenuhnya sudahlah.Benda dah lepas, jadikan pengajaran. Semoga perkahwinan Fazurina akan kekal abadi di bawah bimbingan suaminya. Sama-samalah kita doakan. Info asal portal GUA.

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top