Black Tidak Mendedahkan Siapa Bakal Tunangnya | PETALING JAYA: Penyanyi Black bertegas untuk tidak sesekali mendedahkan siapakah wanita yang menjadi tunangnya kerana bimbang hubungan mereka akan menimbulkan masalah di kemudian hari.
Black atau nama sebenarnya Hanifah Md. Hanafiah, 26, berkata, alam pertunangan sebenarnya terlalu banyak dugaan malah kekasihnya juga tidak bersedia jika identitinya dikenali oleh orang ramai,
"Alam pertunangan ini banyak dugaannya, saya bimbang dengan pendedahan berlebihan mengenai tunang mungkin menimbulkan masalah lain pula nanti.
"Cukuplah saya katakan dia seorang wanita terpelajar dan kami ambil keputusan untuk bertunang selepas dua bulan berkenalan. Keluarga tunang saya tidak mahu pertunangan kami digembar-gemburkan lainlah kalau perkahwinan,” katanya kepada mStar Online.
Black berkata demikian sebagai respons kepada desas-desus kononnya dia cuba menyembunyikan status pertunangannya daripada khalayak.
Black dan gadis berkenaan mengikat tali pertunangan pada 26 Januari lalu dalam satu majlis sederhana yang dihadiri oleh keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.
Penyanyi lagu Teman Pengganti ini turut ingin memohon maaf kepada semua terutamanya pihak media kerana tidak memaklumkan mengenai majlis itu sebagai menghormati permintaan keluarga.
Mengenai kerjaya, Black dan pasangan duetnya iaitu RJ sedang memilih lagu rap daripada beberapa komposer untuk dijadikan lagu berikut mereka.
"Memang kami ada perancangan untuk projek lagu seterusnya dan sedang pilih lagu sekarang.
"Kami sudah ada dua atau tiga lagu tetapi belum putuskan lagi yang mana satu."Saya juga akan keluarkan lagu solo terbaharu pada April depan," katanya.
Black juga baharu menamatkan penggambaran filem berjudul Longkai arahan Hashim Rejab.

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top