Ana Raffali Sendiri Akan Buka Mulut Jika Ditakdirkan Hamil Kelak | PETALING JAYA: Penyanyi dan komposer Ana Raffali berjanji untuk mendedahkan sendiri berita kehamilannya kepada khalayak jika dia ditakdirkan berbadan dua kelak.
Pemilik nama penuh Nur Hidayah Mohd Raffali, 28, ini berkata, teka-teki mengenai perkara itu sering diperkatakan sejak dia berkahwin hampir setahun lalu tetapi dia belum dikurniakan rezeki tersebut sehingga kini.
“Memang saya teringin sangat untuk mengandung. Siapa yang tidak mahu tetapi belum ada rezeki lagi.
“Kalau betul ada (hamil), saya sendiri akan berkongsi berita itu kepada khalayak sebab sudah banyak kali ia diperkatakan,” luahnya ketika dihubungi mStar Online, Jumaat.
Ana berkata demikian sebagai respons kepada desas-desus kononnya dia dilihat berkunjung ke sebuah klinik, dipercayai bertujuan melakukan pemeriksaan kandungannya baru-baru ini.
Ana dan pengurusnya Ahmad Aznaim Abdullah, 31, bernikah pada 25 Februari 2012 di Masjid Al-Hidayah, Taman Melawati dekat sini.
Penyanyi lagu Tolong Ingatkan Aku itu berkata, dakwaan berkenaan adalah tidak benar walaupun dia dan suami terus berusaha dan berdoa agar dikurniakan anak secepat mungkin.
Mengenai kehidupan rumah tangga yang hampir mencecah setahun, Ana berkata, pengalaman bergelar isteri menjadikan dia insan yang lebih baik daripada sebelum ini.
“Banyak yang kami pelajari sepanjang setahun berkahwin. Kami semakin saling mencintai hari demi hari.
“Saya semakin sayang pada suami dan ia menjadikan saya insan yang lebih matang dan baik daripada semalam (sebelum ini),” katanya.
Beralih pada kerjaya, Ana berkata, dia kini muncul dengan lagu terbaharu berjudul Jauh Ke Syurga yang dipromosikan menerusi secara dalam talian sejak minggu lalu.
“Kita baharu buat pra pelancaran lagu itu sejak minggu lalu menerusi muat naik di laman YouTube.
“Insya-Allah, kalau diizinkan saya akan hantar radio dan minta bantuan rakan-rakan di sana untuk putarkan di stesen masing-masing,” katanya yang mendedikasikan lagu ciptaan sepenuhnya itu kepada suami dan perkahwinannya.

Posting Komentar

Jika anda merasakan artikel ini berguna sila share bersama kawan-kawan anda
Sila Komen Dengan Berhemah,Tulisan Dari Anda Adalah pendapat Dari Anda

 
Top